Studentbostäder i Ekhagen 

Välkommen till Ekhagen! För dig som studerar i Jönköping erbjuder vi studentbostäder i härliga Ekhagen. Ett smidigt och hållbart boende med närhet till både nödvändigheter och fritidssysselsättningar. Med en cykeltur tar du dig enkelt till universitetsområdet och stadens centrum. Vill du bo i ett trevligt och naturskönt område i nyproducerade och klimatsmarta lägenheter? Då är Ekhagen med goda möjligheter till ett aktivt och socialt studentliv platsen för dig.

Hur ansöker jag om en studentbostad i Jönköping? 

Alla våra studentbostäder i Jönköping förmedlas via vår bostadskö och Studentbostad Jönköping. Här är våra lediga studentlägenheter

För att få hyra en studentbostad krävs det att du studerar vid universitet, högskola, yrkeshögskola eller annan studiemedelsberättigad eftergymnasial utbildning – och att du kan styrka detta med intyg. 

Med hjälp av vår boendeapp Avy-Tmpl kan du sköta allt som rör ditt boende via mobilen. I appen kan du få tillgång till viktig information från oss, skicka in felanmälan, ta emot dina avier och smidigt betala dem direkt i appen. Ladda ner boendeappen här

Hur är det att bo i Ekhagen? 

Campus Träbyn ligger i Ekhagen som är attraktivt beläget öster om Jönköpings centrum. Känt för sina fina grönområden, naturreservat och milsvida utsikt över Vättern är Ekhagen ett område i ständig utveckling. Här bor du med nära tillgång till idrottsplatser, konditorier och mataffärer. Området erbjuder även gott om möjligheter för sociala och aktiva sysselsättningar med närhet till Jönköpings utbud av trevliga barer och restauranger.

Studentlägenheterna i Ekhagen

Campus Träbyn i Ekhagen består av en fastighet uppförd år 2021 med stomme av trä, sedumtak och solcellsförsörjning. Här finner du välplanerade studentlägenheter i modern och hållbar tappning. Vi erbjuder effektivt planerade enrumslägenheter om 25–33 kvm. För dig som söker en större bostad erbjuder vi även 2-4 rok om generösa 45 kvm med möjlighet till samboende.

Våra fräscha och hållbara studentlägenheter ligger med kort gångavstånd till bland annat mataffärer såsom Coop och Lidl, shoppingcentret A6 och Ikea. Jönköpings city nås smidigt på bara 15 min med cykel, vilket gör det enkelt att utforska innerstaden.

Våra studentbostäder i Ekhagen erbjuder bland annat:  

  • Parker och grönområden i anslutning till fastigheten
  • Ytor för social samvaro
  • Studierum
  • Växthus och miljöstation
  • Bilparkering
  • Närhet till kollektivtrafik
  • Kort promenad till utomhusgym, golfbana och idrottsplats

För våra lägenheter i Ekhagen tillämpas 12 månaders hyra. Värme och internet ingår i hyran. Vatten och elförbrukning debiteras hyresgästen separat.

Lägenhetstyp Boyta Planlösning
1 Rok.* 128 kvm Ladda ner pdf  
1 Rok. 25 kvm  Ladda ner pdf  
1 Rok. 26 kvm Ladda ner pdf  
1 Rok. 33 kvm Ladda ner pdf  
3 Rok.* 63 kvm Ladda ner pdf  
3 Rok.* 45 kvm Ladda ner pdf  
3 Rok.* 49 kvm Ladda ner pdf  

*Delade lägenheter.