Hyra och betalning

Dina fakturor hittar du via Mina Sidor, och dessa går enkelt att ladda ner i PDF-format. Hela hyran betalas i förskott och ska vara oss tillhanda senast på fakturan angivet förfallodatum, vanligtvis den sista vardagen före varje månadsskifte. Tänk därför på att göra din hyresbetalning minst två vardagar före varje månadsskifte för att den ska hinna bli betald i tid. Har du inte fått din avi eller saknar uppgifter på den och det börjar närma sig slutet på månaden så skicka ett mail till info@sbsstudent.se så hjälper vi dig vidare.

Du som hyresgäst har ett eget ansvar att höra av dig om du saknar din avi. Vi skickar inte ut några betalningspåminnelser, utan om inbetalning inte skett i tid så kommer fakturan skickas vidare till inkasso.

Tänk på att alltid betala hyran i tid, vi kan se hur du skött dina inbetalningar och det kan påverka din boendereferens. Återkommande förseningar med inbetalning kan leda till att vi tvingas säga upp ditt hyreskontrakt.

Autogiro

Smidigast betalar du din hyra med autogiro. Du ansöker om autogiro via din bank. Bolaget som du skall söka autogiro för står på din hyresavi efter avsändare. Du kan behöva skriva in ditt personnummer och signera med BankID. När allt är klart så kommer dina fakturor, på Mina sidor, vara märkta AUTOGIRO längst ner. Vi kommer försöka dra beloppet 3 gånger så säkerställ att du har täckning för din hyra på kontot.

Se även: