Hej kära hyresgäst!

Här hittar du viktig information för dig som bor i våra studentbostäder, till exempel var du kan se och betala dina fakturor, hur du bäst planerar din in- och utflytt och andra saker som kan vara bra att ha koll på.

Ett bra tips är att kika in under fliken Gör det själv. Där hittar du knep och lösningar på hur du bäst tar hand om din lägenhet.

Om du inte hittar vad du söker är du alltid välkommen att höra av dig till oss på info@sbsstudent.se. 

 

Sköt om ditt hem med vår boendeapp

För att göra det så smidigt för dig som möjligt, har vi samlat viktig information och tjänster i en boendeapp som du enkelt laddar ner. I appen kan du bland annat se och betala dina hyresavier, teckna hemförsäkring, göra felanmälan och mycket mer.

Det enda du behöver är en smartphone för att ladda ner appen och ett hyreskontrakt på någon av våra lägenheter. Är ni fler personer som står på hyreskontraktet för er lägenhet? Inga problem, alla som bor i lägenheten kan logga in.

 

Betalningar och hyreskontrakt

Vill du se status för dina betalningar eller behöver du komma åt ditt hyreskontrakt? Då behöver du komma åt Mina Sidor-fliken genom att logga in på DinHyresvärds hemsida. Du hittar en aktiveringskod för att skapa ditt konto på din första hyresavi.

Har du inte fått din senaste hyresavi på mailen? Då kan den råkat hamna i skräpposten. Läs mer om hur du får fram din hyresavi här.