Studentbostäder i Ronneby

Studentlägenhet på Folkparksvägen

Välkommen till studentlägenheterna på Folkparksvägen i nära anslutning till centrala Ronneby! Här erbjuder vi ett mysigt boende omgiven av grönska i ett mysigt bostadsområde. Med enkel tillgång till kollektivtrafik tar du dig dessutom smidigt till Karlskrona och Malmö. Vill du bo i ett lugnt bostadsområde i charmiga trä- och tegelhus med närhet till både skog, förbindelser och nöjen? Då är våra studentlägenheter på Folkparksvägen i Ronneby platsen för dig.   

Hur ansöker jag om en studentbostad i Ronneby? 

Alla våra studentbostäder i Ronneby förmedlas via vår bostadskö. Här är våra lediga studentlägenheter

För att få hyra en studentbostad krävs det att du studerar vid universitet, högskola, yrkeshögskola eller annan studiemedelsberättigad eftergymnasial utbildning – och att du kan styrka detta med intyg. 

Med hjälp av vår boendeapp Avy-Tmpl kan du sköta allt som rör ditt boende via mobilen. I appen kan du få tillgång till viktig information från oss, skicka in felanmälan, ta emot dina avier och smidigt betala dem direkt i appen. Ladda ner boendeappen här

Hur är det att bo i Ronneby? 

Våra studentlägenheter är belägna på attraktiv adress strax söder om Ronnebys stadskärna. Vackra Ronnebyån som rinner genom staden ligger endast ett stenkast från bostaden, bildar ett härligt promenadstråk in mot centrum. Tågstationen ligger tio minuter från bostaden och tar dig smidigt vidare mot bland annat Karlskrona, Karlshamn, Malmö och Köpenhamn. Från boendet har du även nära till idrottsplatser, parker, gym och caféer. I centrum hittar du dessutom flera matbutiker och ett levande restaurangutbud för ett trivsamt studentliv.

Studentlägenheterna på Folkparksvägen

I byggnaderna uppförda mellan 1990 och 2000 ryms totalt 254 studentlägenheter i ett varierat utbud fördelat på elva charmiga fastigheter. Vare sig du önskar bo ensam eller med andra, finns här något för alla. På Folkparksvägen finner du allt mellan smart planerade enrumslägenheter om 22 kvm till rymliga 3 rok om 66kvm i ljust och välkomnande utförande. Bostäderna kommer med badrum, dusch och goda förvaringsmöjligheter   

Våra studentbostäder på Folkparksvägen i Ronneby erbjuder bland annat:  

  • Natur och skogsområden i anslutning till det lugna bostadsområdet 
  • Ett brett utbud ljusa, kvadratsmarta och välkomnande studentlägenheter  
  • Kort promenad till tågstationen och direktkommunikation till omkringliggande städer 
  • Gångavstånd till centrum med en uppsjö av restauranger, barer, caféer och shoppingmöjligheter 
  • Nära till natur, naturreservat och insjöar
  • Fina trä- och tegelhus i charmigt utförande  

I hyran ingår vatten, värme, el och internet. 12 månader hyra tillämpas.

Lägenhetstyp Antal Boyta
1 Rok. 28 21–22 kvm

Våra andra områden i Ronneby