kvinna ler mot kameran

Vi söker bolagsekonom med framåtanda!

Med stora tillväxtplaner växer vi och söker nu en bolagsekonom med framåtanda till huvudkontoret i Uppsala. Vår ambition är att bli Nordens ledande studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke – ska du med?

Är du en självgående person med brinnande intresse för siffror och ekonomi? Trivs du i fastighetsbranschen och vill utvecklas? Då är tjänsten som bolagsekonom hos oss något för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning, avstämningar, månad-kvartalsbokslut
  • Vara delaktig i årsbokslutsarbete, årsredovisningar och bolagsdeklarationer
  • Ta hand om anläggningsregister
  • Arbeta proaktivt med effektiviserings- och förbättringsarbeten kring rutiner
  • Stötta övriga avdelningar inom organisationen med förekommande underlags-uppgifter

Vi erbjuder dig
Att bli en del av ett expansivt ungt företag som värdesätter ett öppet arbetsklimat, framåtanda och goda samarbeten. Vi erbjuder dig en omväxlande tjänst med stort utrymme för engagemang och egna initiativ, där du får chansen att bidra till bolagets och ekonomiområdets utveckling.

Din personliga profil
För att vara framgångsrik i denna roll har du hunnit samla på dig arbetslivserfarenhet inom redovisning och en merit är erfarenhet från fastighetsbranschen. Du har utbildning inom ekonomi med inriktning på redovisning på högskolenivå, YH eller annan utbildning som vi bedömer som relevant för tjänsten. Som bolagsekonom ser vi gärna att du har god samarbetsförmåga och kan arbeta självgående. Har du tidigare arbetat med Visma Control och Palette ser vi det som ett plus. Förutom din erfarenhet lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi tror att både du och andra beskriver dig som prestigelös, initiativrik, ansvarsfull och strukturerad. Du har ett positivt sätt, ett eget driv och gillar att finna lösningar på problem. Vidare tycker du om att utveckla rutiner och hitta bästa arbetssätten för verksamheten.

Vill du vara med på vår resa att bli Nordens ledande studentbostadsbolag?
Skicka in din ansökan till jobb@sbsstudent.se, sista ansökningsdatum 2022-02-28. Tjänsten kan komma att tillsättas före detta datum. För frågor om tjänsten hänvisar vi till jobb@sbsstudent.se.

Se även: