Sjöutsikt i Olofström

Studentlägenhet Ekerydsplan

Välkommen till Ekerydsplan! För dig som studerar i Olofström erbjuder vi unika studentlägenheter mer lika en egen villa än en traditionell studentlägenhet. Marklägenheterna mitt i Olofström centrum ligger nära alla nödvändigheter samtidigt som man behåller en tydlig närvaro av natur och grönområden. Vill du bo på en trevlig adress med unik villakänsla med yrkeshögskolan som granne? Då är våra naturnära studentlägenheter i Olofström vara rätt plats för dig.   

Hur ansöker jag om en studentbostad i Olofström? 

Alla våra studentbostäder i Olofström förmedlas via vår bostadskö. Här är våra lediga studentlägenheter

För att få hyra en studentbostad krävs det att du studerar vid universitet, högskola, yrkeshögskola eller annan studiemedelsberättigad eftergymnasial utbildning – och att du kan styrka detta med intyg. 

Med hjälp av vår boendeapp Avy-Tmpl kan du sköta allt som rör ditt boende via mobilen. I appen kan du få tillgång till viktig information från oss, skicka in felanmälan, ta emot dina avier och smidigt betala dem direkt i appen. Ladda ner boendeappen här

Hur är det att bo på Ekerydsplan? 

Ekerydsplan är ett område i tätortens västra delar. Här bor du i marklägenheter om fyra rum vardera som passar utmärkt att dela med andra studenter, i mitten av lägenheterna delar ni på ett stort vardagsrum där ni gemensamt kan umgås och laga mat. Till var och en av husen tillhör en gräsmatta och uteplats vilket än mer förstärker villakänslan och blir som ett extra rum till huset. Ett drygt kvarter bort hittar du ICA Maxi, dessutom ligger Lidl, Willys, restauranger, grönområden och idrottsplatser alla inom ca fem minuters promenad. Närmaste padelbana finner du tvärs över gatan liksom Yrkeshögskolan Syd Olofström.    

Studentlägenheterna på Ekerydsplan

Studentbostäderna består av sammanlagt sju hus med plats för upp till tre studenter vardera. Vi erbjuder effektivt planerade markplanslägenheter om 86 kvm med generösa gemensamma ytor såväl inomhus som utomhus. Lägenheterna är utrustade med kyl, frys, diskmaskin samt tvättmaskin. Vardagsrummet har utgång till egen uteplats. Bostaden har gott om förvaringsmöjligheter och ett förråd med separat ingång.     

Våra studentbostäder på Ekerydsplan i Olofström erbjuder bland annat:  

  • Studentboende med villakänsla, uteplats och egen gräsmatta 
  • Centralt beläget med närhet till restauranger, grönområden och tre matbutiker inom fem minuters promenad 
  • Yrkeshögskolan Syd Olofström tvärs över gatan 
  • Stora marklägenheter med generöst tilltagna delade ytor 
  • Nära till naturen som omger staden och vackra naturreservat 
  • Tvätt- och diskmaskin i bostaden 

12 månaders hyra tillämpas. Vatten och sophämtning ingår i hyran. Värme tillkommer och hyresgästen tecknar eget elavtal. Hyresgästen ansvarar också själv för gräsklippning och snöskottning.  

Lägenhetstyp Antal Hyra Boyta Planlösning
4 rum, kök 7 7 423 kr/mån 86 kvm Ladda ner PDF