Stadsbild i Norrköping vid vattnet

Studentbostäder i Gamla stan 

För dig som studerar i Norrköping erbjuder vi nyproducerade studentbostäder i Gamla stan. Ett toppmodernt boende mitt i centrala Norrköping med enkel tillgång till allt du önskar. Vill du bo i en stadsdel omgiven av stadspuls, affärer och aktivitetsmöjligheter? Då är våra studentlägenheter i centrala Norrköping helt rätt för dig. Här finns alla möjligheter till ett aktivt och socialt studentliv i en charmig stadsdel.

Hur ansöker jag om en studentbostad i Norrköping? 

Alla våra studentbostäder i Norrköping förmedlas via vår bostadskö. Här är våra lediga studentlägenheter

För att få hyra en studentbostad krävs det att du studerar vid universitet, högskola, yrkeshögskola eller annan studiemedelsberättigad eftergymnasial utbildning – och att du kan styrka detta med intyg. 

Med hjälp av vår boendeapp Avy-Tmpl kan du sköta allt som rör ditt boende via mobilen. I appen kan du få tillgång till viktig information från oss, skicka in felanmälan, ta emot dina avier och smidigt betala dem direkt i appen. Ladda ner boendeappen här

Hur är det att bo i Gamla stan? 

Gamla stan ligger i hjärtat av Norrköping, och har sedan medeltiden varit ett centrum för stadens händelser och stadsliv. Området präglas av 1700-talshus som ger kvarteret en härlig karaktär. Här hittar du fullt med charmiga butiker, caféer och restauranger och mängder av smultronställen redo att upptäckas!

Här bor du i Norrköpings innerstad med enkla pendlingsrutter till såväl skola som andra delar av staden. Trots sin anrika historia är Gamla stan en stadsdel i ständig utveckling och en perfekt plats för en student att upptäcka allt Norrköping har att erbjuda.

Studentlägenheterna i Gamla stan

Studentlägenheterna i Gamla stan ligger i en av våra helt nybyggda fastigheter på Repslagargatan/Kristinagatan. Här finner du superfräscha enrumslägenheter med smart planlösning. Platsbyggd effektiv förvaring samt välutrustat kök. Eget badrum i samtliga lägenheter och två tvättstugor i fastigheten gör detta boende till både trivsamt och boendevänligt. Samtliga lägenheter kommer även utrustade med antingen fransk balkong eller uteplats mot den härliga innergården.

Nära avstånd till både affärer och pendlingsalternativ gör vardagen enkel och smidig. Du tar enkelt pendeltåget till närliggande städer – med Stockholm ca 1.5 timmar bort.

Våra studentbostäder i Gamla stan erbjuder bland annat:

  • Boende i centrala Norrköping
  • Toppmoderna och fräscha lägenheter
  • Fransk balkong eller uteplats
  • En uppsjö barer, caféer och restauranger i området
  • Närhet till kollektivtrafik
Lägenhetstyp Antal Boyta Planlösning
1 Rok 95 18 kvm  
1 Rok 5 21 kvm  
1 Rok 94 25 kvm  
1 Rok 4 30 kvm