Lediga jobb

Studentvärd Blekinge

Vår ambition är att bli Sveriges största studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke – Ska du med?

Studentbostäder i Sverige AB (SBS) är ett expansivt fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 3000 studentlägenheter lägenheter i hela Sverige. Marknadsvärdet uppgår till ca 2,1 miljarder kronor med en uttalad ambition att utöka portföljen ytterligare under de kommande åren. Bolaget har fastigheter i Luleå, Karlstad Trollhättan, Göteborg, Lund, Kristianstad, Karlshamn, Ronneby, Växjö, Karlskrona, Olofström samt Växjö.

Vi söker nu Studentvärd i Blekinge. Du kommer att arbeta i nära samarbete med fastighetstekniker och fastighetsförvaltare på vårt blivande kontor i Ronneby. I Blekinge förvaltar vi ca 650 lägenheter. Du måste vara noggrann och kvalitetsmedveten i arbetet och kunna arbeta självständigt och disciplinerat. Du är en viktig representant för SBS då du är vårt ansikte utåt och förväntas ge högsta service till våra hyresgäster.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:
  • Vara länken mellan ledning/förvaltare och våra hyresgäster, tillse att rätt information finns i våra trapphus, ansvara för nyckelhantering, kundkontakt m.m.
  • I ansvarsområdena ingår att åtgärda enklare felanmälningar, rutinmässiga ronderingar och kontroller, lägenhetsbesiktningar, visning av lägenheter för nya hyresgäster och samarbeta med våra uthyrare, vara behjälplig vid budgetarbete.
  • Upprätta debiteringsunderlag.
  • Uppföljning av kontrakterade entreprenörer gällande yttre skötsel, städ m.m.
Vi erbjuder dig

Du blir en del av ett expansivt ungt företag, där du får chansen att bidra till bolagets och förvaltningsområdets utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi arbetar hårt och långsiktigt. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utvecklas med stort fokus på att erbjuda våra hyresgäster en digital upplevelse. 

Kvalifikationer

Erfarenhet av administrativt arbete och datorvana några års erfarenhet från arbete inom serviceyrke, fastighetsteknik, skötsel eller liknande arbete med mycket kundkontakt. B-körkort är ett krav ihop med goda kunskaper i svenska, gärna också engelska, eller ett tredje språk.

Personliga egenskaper

Du är pålitlig, engagerad, självgående, drivande. Du värdesätter hög service, är kommunikativ och innehar stor social förmåga. Förmåga att skapa och bevara bra relationer samt ha god samarbetsförmåga. Du drivs av utveckling och är inte främmande för förändringar.

Ansökan

Vill du med på vår resa till att bli Sveriges största studentbostadsbolag? Skicka din ansökan snarast, dock senast 2020-08-01. Tjänsten kan komma att tillsättas före detta datum, om vi hittar rätt person. För frågor och ansökan kontakta Fastighetsförvaltare Jonas Hallström på jonas.hallstrom@sbsstudent.se.