27 november 2020

SBS stärker sin personalstyrka med ny Studentvärd i Karlstad

Studentbostäder i Sverige AB (SBS) fortsätter att växa. Nu välkomnar vi Simon Johansson till rollen som ny Studentvärd för SBS i Karlstad. Ett nytt tillskott i SBS familjen med ett genuint intresse för fastighetsutveckling och människor.

Simon Johansson, en äkta Karlstadsbo, träder nu in som ny Studentvärd i Karlstad. Med en bakgrund i el- och telekombranschen är han nu redo att spetsa sina kunskaper inom fastighetsbranschen och leverera god service till SBS:s hyresgäster.

Vad gör en Studentvärd och varför är det viktigt?

”Som Studentvärd är vår främsta uppgift att se till att studenterna trivs. Vi sköter allt från felanmälningar till besiktning av lägenheter samt hanterar in-och utlämning av nycklar. För många studenter är detta deras första boende och då tycker jag att det är bra att det finns någon på plats som hjälper till med allt, som svarar på frågor kring boendet och staden”, säger Simon. 

Vad kommer vara viktigt att tänka på som Studentvärd framöver?

” Jag tror att det kommer bli ännu viktigare att kunna bidra med bra service till studenterna eftersom det byggs en hel del och då gäller det att sticka ut och kunna erbjuda bäst service”, säger Simon.

Vad är det bästa med rollen som Studentvärd?

”Det bästa och roligaste är att man får träffa så många olika människor och man vet aldrig hur ens dag kommer att se ut”, berättar Simon.

Om Studentbostäder i Sverige AB

SBS äger, förvaltar och utvecklar studentbostäder i långsiktiga partnerskap med kommuner, regioner och högskolor. Vi erbjuder prisvärda studentboenden av hög kvalitet och en helt digitaliserad hyreshantering. Vår ambition är att bli Sveriges största studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke.