11 september 2020

Studentbostäder i Sverige accelererar tillväxtresan med sex nya rekryteringar

Studentbostäder i Sverige (SBS) tar sats med en flerfaldig rekryteringsinsats – ett viktigt steg i att växa verksamheten.

Under 2020 har SBS haft ett tydligt fokus på att bygga upp och stärka kapaciteten i den interna organisationen. Bland annat har man rekryterat en förvaltningschef, ekonomichef samt en regionansvarig fastighetsförvaltare. Rekryteringarna följer en vår av stark tillväxt, där SBS bland annat har arbetat fram förslag på flertalet detaljplaner för nya bostadsområden, färdigställt över 100 nya bostäder på attraktiva studentorter samt uppgår nu till ett fastighetsvärde om ca 2,2 miljarder.

Nu tar SBS nästa steg i tillväxten med rekrytering av ytterligare sex nya medarbetare för att vidareutveckla och förbättra uthyrning och förvaltning.

"Vår ambition är att vara det bostadsbolag som går i bräschen när det handlar om smarta digitala verktyg, och vi utvecklar ständigt vårt erbjudande för att kunna skapa mest värde för våra hyresgäster. Med de nya rekryteringarna får vi in värdefull kompetens internt i organisationen, vilket ger oss möjlighet att arbeta mer långsiktigt med vår förvaltning", säger Rebecka Eidenert, VD för Studentbostäder i Sverige.

SBS har gått från 6 till 15 anställda på under sex månader, och rekryteringarna kommer fortsätta även under hösten.

Studentbostäder i Sveriges senaste rekryteringar inkluderar:

  • Isabella Ivis – uthyrare
  • Rebecka Gustavsson – uthyrare
  • Johanna Gällström – ekonom
  • Veronika Hörnell – ekonom
  • Veronica Strandman – Studentvärd Blekinge
  • Daniel Sandberg – Fastighetstekniker Blekinge
Vid frågor, vänligen kontakta:

Rebecka Eidenert, VD Studentbostäder i Sverige

rebecka.eidenert@sbsstudent.se

Om Studentbostäder i Sverige AB

SBS äger, förvaltar och utvecklar studentbostäder i långsiktiga partnerskap med kommuner, regioner och högskolor. Vi erbjuder prisvärda studentboenden av hög kvalitet och en helt digitaliserad hyreshantering. Vår ambition är att bli Sveriges största studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke.

Läs mer på www.sbsstudent.se