Mina sidor flyttar till DinHyresvärd

Den 19 oktober flyttar Mina sidor till en ny plattform hos DinHyresvärd. Du behöver därför skapa ett nytt användarkonto för att kunna komma åt dina hyresavier och göra en felanmälan. Aktiveringskoden för att skapa ditt nya konto hittar du på din senaste hyresavi.

På de nya hyresgästsidorna blir det enklare för dig som hyresgäst att sköta allt som rör ditt boende - hyresavier, felanmälan och kontakt med din fastighetsskötare. All avisering sker som innan till din epost så att du inte missar något viktigt. När du klickar dig vidare genom länken kommer du till hyresgästportalen där du kan skapa ditt nya konto och logga in på dina nya Mina Sidor. 

Har du inte fått din senaste hyresavi på mailen?

Då kan den ha hamnat i skräpposten. Läs hur du får fram din hyreavi här.

Gamla Mina Sidor

Alla dina aktiva ärenden och hyresavier följer med till ditt nya hyresgästkonto automatiskt.  

Boka tvättid
Tvättstugebokningen som tidigare gjordes på Mina Sidor görs för närvarande på plats i tvättstugan. Ni som har bokade tider innan den 3 november behåller dessa. Vi arbetar på en lösning om att återgå till digital bokning igen så snart som möjligt.

Felanmälan
Så fort du har skapat ett konto hos DinHyresvärd kan du logga in på ditt konto för att göra en felanmälan och komma åt alla dina ärenden.