Mina sidor flyttar till DinHyresvärd

Den 15 oktober flyttar Mina sidor till en ny plattform hos DinHyresvärd. Du behöver därför skapa ett nytt användarkonto för att kunna komma åt dina hyresavier och göra en felanmälan. Aktiveringskoden för att skapa ditt nya konto hittar du på din senaste hyresavi.

På de nya hyresgästsidorna blir det enklare för dig som hyresgäst att sköta allt som rör ditt boende - hyresavier, bokande av tvättid, felanmälan och kontakt med din fastighetsskötare. All avisering sker som innan till din epost så att du inte missar något viktigt. När du klickar dig vidare genom länken kommer du till hyresgästportalen där du kan skapa ditt nya konto och logga in på dina nya Mina Sidor. 

Gamla Mina Sidor

Alla dina aktiva ärenden och hyresavier följer med till ditt nya hyresgästkonto, men det går fortfarande att komma åt ditt gamla konto här fram till den 31 oktober. Glöm inte att skapa ett konto på DinHyresvärd innan dess för att inte missa viktig information om ditt boende. 

Tvättstugebokning
Att boka tvättstugan sker nu hos DinHyresvärd. Skapa ett konto hos DinHyresvärd och logga in för att se tillgängliga tvättider. Glöm inte att du måste ankomstregistrera dig med taggen för att starta maskinerna.

Felanmälan
Så fort du har skapat ett konto hos DinHyresvärd kan du logga in på ditt konto för att göra en felanmälan och komma åt alla dina ärenden.