För investerare

Studentbostäder i Norden och Boxxy inleder partnerskap som markerar ny era för mobil passage

I en betydelsefull utveckling för moderniseringen av passagesystem i Sverige har Studentbostäder i Norden AB (SBS) och Boxxy, innovativ aktör inom mobilbaserade passersystem, ingått ett ramavtal gällande mobil passage. Samarbetet syftar till att integrera Boxxys automatiserade system för nyckelhantering i SBS fastighetsbestånd.

Det nya partnerskapet mellan Boxxy och SBS innebär förbättrad säkerhet och tillgänglighet för landets studenter. De första installationerna har genomförts under hösten i 1 250 studentlägenheter i Spånga och Norrköping och markerar de första stegen i en omfattande utrullning av digitalt tillträde i SBS fastigheter.

– Samarbetet med Boxxy ger oss möjlighet att erbjuda våra studenter en modern och flexibel lösning som uppfyller förväntningarna på en modern boendemiljö, samtidigt som vi kan automatisera nyckelhanteringen. Vi vill säkerställa att den teknik vi använder är både säker och användarvänlig, och flexibel nog att anpassas till våra specifika behov. Boxxy stack ut som det bästa valet på samtliga punkter. Vi ser fram emot att tillsammans fortsätta vår resa mot en helt digitaliserad boendemiljö för våra studenter, säger Magnus Jägre, hållbarhets- och innovationschef på Studentbostäder i Norden.

För mer information, vänligen kontakta
Robert Zettervall, CEO & Co-founder, Boxxy
robert@boxxy.se
+46 72 888 40 46

Magnus Jägre, hållbarhets- och innovationschef, Studentbostäder i Norden
magnus.jagre@sbsstudent.se
+46 72 560 68 76

Om Boxxy
Boxxy leder utvecklingen av mobilbaserade passersystem, med en vision om att göra tillträde säkrare, enklare och mer anpassningsbart för alla typer av fastigheter. Genom kontinuerlig innovation strävar Boxxy efter att möta de växande förväntningarna på digitala lösningar i byggnads- och fastighetsbranschen.

Om Studentbostäder i Norden
SBS äger, förvaltar och utvecklar studentbostäder i långsiktiga partnerskap med kommuner, regioner och högskolor. Vi erbjuder prisvärda studentboenden av hög kvalitet och en helt digitaliserad hyreshantering. Vår ambition är att bli Nordens ledande studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke.