För investerare

Prime Living rekryterar Erik Ranje som ny CFO

Inför den planerade flytten från First North Premier till Nasdaqs huvudlista har Prime Living beslutat att utöka sin ledningsgrupp med en CFO och Erik Ranje har utsetts för positionen, med ansvar för bolagets ekonomi- och finansfrågor.

Erik innehar en Master of Science in Economics and Business Administration från Handelshögskolan i Stockholm och har en lång och gedigen erfarenhet inom finansbranschen. Under de senaste 20 åren har Erik varit verksam inom SEB och kommer närmast från SEB Structured Real Estate Finance och var dessförinnan Associate Director inom SEB Corporate Finance.

"Erik kompletterar vår ledningsgrupp på ett bra sätt med sin breda erfarenhet och kompetens inom fastighetsfinansiering och kommer på ett mycket värdefullt sätt bidra till Prime Livings fortsatta utveckling och expansion. Jag är därför väldigt glad att vi har lyckats göra en så stark rekrytering och ser fram emot att vidareutveckla Prime Livings ekonomi- och finansfunktion tillsammans med Erik", säger VD Ingvor Sundbom.

"Det är med stor glädje jag välkomnar Erik till Prime Living som ny CFO. Han kommer i den rollen starkt bidra till bolagets expansion med sin stora erfarenhet inom finans och fastighetsrelaterade affärer", säger Styrelseordförande Jan Severa.

"Det känns fantastiskt roligt att få ansluta till ett så spännande företag med så stor potential. Jag är imponerad av det affärstänk och entreprenörskap som finns i Prime Living och ser fram mot att få vara med och bidra till företagets fortsatta tillväxt och internationella expansion", säger Erik Ranje.

Erik tillträder tjänsten senast den 5 oktober 2017.

5 juli 2017

Denna information är sådan information som Prime Living AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 5 juli 2017 kl. 08:30 CET.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Ingvor Sundbom, VD och Koncernchef, +46 (0) 707 88 66 50
ingvor.sundbom@primeliving.se
www.primeliving.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Prime Living Pressrelease 2017-07-05.pdf

Om Prime Living
Prime Living utvecklar lönsamma studentbostäder med ett unikt koncept som ger kortare produktionstider och lägre kostnader. Bolaget äger och förvaltar långsiktigt samtliga lägenheter som produceras. Bostäderna består av prefabricerade bostadsmoduler som tillverkas på fabrik i Kina, transporteras och monteras på plats i Sverige. Idag förvaltar Prime Living 1 096 lägenheter på fyra orter och har ytterligare cirka 3 000 lägenheter i pågående och planerad produktion under de kommande fyra åren i Stockholmsområdet, Göteborg, Öresundsområdet och Karlstad samt på Irland.

Certified Adviser
Mangold Fondkommission AB (556585-1267)
Box 55691
102 15 Stockholm
+46 8 503 015 50
www.mangold.se

Filer för nedladdning