För investerare

Prime Living Industries, dotterbolag till Prime Living, anställer Magnus Dahlberg som vd och divisionschef

Magnus Dahlberg har tidigare varit verksam som ägare, managementkonsult och VD inom bygg och industrirelaterade tjänster och har en bred internationell erfarenhet på ledande befattningar. I sina tidigare befattningar har han arbetat både med bostadsmoduler och studentbostäder.

Han tillträder sin tjänst den 1 juli 2016.

– Vi välkomnar Magnus som VD i Prime Living Industries och ser fram emot att tillsammans utveckla Prime Livings verksamhet, kommenterar VD Jan Severa.

– Jag ser positivt på utmaningen och att få vara en del av den spännande utvecklingsfas som bolaget befinner sig i, säger Magnus Dahlberg i en kommentar

Som tidigare meddelats har Prime Living etablerat en ny division, Prime Living Industries (PLI), i syfte att på sikt kontrollera hela värdekedjan från produktion till upphandling, projektering och uppförande av bostadsmoduler.

2 juni 2016

För ytterligare information, besök www.primeliving.se eller kontakta:
Jan Severa, VD, +46 (0) 708 458 133
jan.severa@primeliving.se
www.primeliving.se 

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Prime Living Pressmeddelande 2016-06-02.pdf

Om Prime Living
Prime Living utvecklar lönsamma studentbostäder i den nordiska marknaden med ett unikt koncept som ger kortare produktionstider och lägre kostnader. Bolaget äger och förvaltar långsiktigt samtliga lägenheter som produceras. Bostäderna består av prefabricerade bostadsmoduler som tillverkas på fabrik i Kina, transporteras och monteras på plats i Sverige. Idag förvaltar Prime Living 632 lägenheter på fyra orter och har ytterligare cirka 2 500 lägenheter i pågående och planerad produktion under de kommande fyra åren i Stockholmsområdet, Göteborg, Öresundsområdet och Karlstad.

Certified Adviser
Mangold Fondkommission AB (556585-1267)
Box 55691
102 15 Stockholm
+46 8 503 015 50
www.mangold.se

Filer för nedladdning