För investerare

Ny HR-chef tar plats i Prime Livings ledningsgrupp

Prime Living har beslutat att utöka sin ledningsgrupp med en HR-chef och Caroline Sundmalm har utsetts som ny HR-chef inom koncernen. Caroline kommer närmast från egen konsultverksamhet med interimsuppdrag inom HR, ledarskapsutveckling och rekrytering. Dessförinnan byggde hon upp och ansvarade för HR-funktionen inom Landahl Advokatbyrå.

"Jag är oerhört glad över att Caroline, med sin breda erfarenhet inom HR-området och från en rad olika befattningar, kommer att börja hos oss. Det känns bra att Caroline även tar plats i bolagets ledningsgrupp och därmed kan bidra med expertis inom HR-området i takt med Prime Livings fortsatta utveckling och expansion.", säger VD Ingvor Sundbom.

"Det känns väldigt roligt att få denna roll i ett skede med Ingvor som nytillträdd VD. Vi har en spännande resa framför oss och jag ser fram emot att få vara med och utveckla Prime Living vidare", säger Caroline Sundmalm.

Caroline tillträder tjänsten den 7 augusti och blir ansvarig föra att bygga upp en HR-funktion som skall utgöra en affärsnära stödfunktion inom koncernen.

Denna information är sådan information som Prime Living AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s mark- nadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 19 juni 2017 kl. 16:00 CET.

19 juni 2017

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Ingvor Sundbom, VD och Koncernchef, +46 (0) 707 88 66 50
ingvor.sundbom@primeliving.se
www.primeliving.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Prime Living Pressrelease 2017-06-19.pdf

Om Prime Living
Prime Living utvecklar lönsamma studentbostäder med ett unikt koncept som ger kortare produktionstider och lägre kostnader. Bolaget äger och förvaltar långsiktigt samtliga lägenheter som produceras. Bostäderna består av prefabricerade bostadsmoduler som tillverkas på fabrik i Kina, transporteras och monteras på plats i Sverige. Idag förvaltar Prime Living 1 096 lägenheter på fyra orter och har ytterligare cirka 3 000 lägenheter i pågående och planerad produktion under de kommande fyra åren i Stockholmsområdet, Göteborg, Öresundsområdet och Karlstad samt på Irland.

Certified Adviser
Mangold Fondkommission AB (556585-1267)
Box 55691
102 15 Stockholm
+46 8 503 015 50
www.mangold.se

Filer för nedladdning