Eget hus i Olofström?

I Olofström, ”Sveriges Sydligaste Vildmark”, har du alltid naturupplevelser och äventyr runt hörnet. I våra hus vid Ekerydsplan bor du nära såväl grönområden och affärer som universitetet.

På Ekerydsplan har vi just nu ett ljust och fint centralt beläget hus med öppen planlösning ledigt. Bostaden består av fyra rum och har tillhörande trevlig uteplats, utmärkt för familjen eller att dela med andra studenter. Bostaden är utrustad med kyl, frys, diskmaskin samt tvättmaskin. Bostaden har även ett förråd med separat ingång från framsidan.

Vatten och värme tillkommer och hyresgästen tecknar eget elavtal. Hyresgästen ansvarar också själv för gräsklippning och snöskottning. 12 månaders hyra.

Är du intresserad ber vi dig maila oss på info@sbsstudent.se, först till kvarn gäller! Observera att du inte behöver vara student för denna bostad.

OBS! Bostaden hyrs ut med så kallat korttidskontrakt utan besittningsskydd vilket innebär att både hyresgästen och hyresvärden kan säga upp avtalet med tre kalendermånader i uppsägningstid.

Se även: