Parkering

Vid flera av våra bostäder finns parkeringsplatser för dig eller dina gäster. Nedan hittar du information om vad som gäller i ditt område.
 
Ronneby
Våra hyresgäster i Ronneby parkerar gratis på den gemensamma parkeringsytan.
 
Luleå
I Luleå har vi både gästparkeringar och tillsvidareparkeringar. Gästparkeringarna är uppmärkta och på Laboratorievägen står du gratis i tre timmar, på Klintvägen i sex timmar och på Vänortsvägen i 48 timmar. Våra tillsvidareparkeringsplatser hittar du och ansöker till genom ”mina sidor”. Dom är personliga med två kalendermånader i uppsägningstid och samaviseras med din bostad.
 
Parkeringsplatserna här med el-plint kostar 2250 kr per år och utan el-plint 1000 kr per år.
 
Dessa platser förmedlas veckovis och ges till den första sökande per plats. Observera att du bara kan få en plats per söktillfälle, söker du mer än en plats som nummer ett kommer du tilldelas en plats och de andra platserna tilldelas nästa sökande.
 
Laboratorievägen och Klintvägen har sina egna parkeringsytor och de två sista siffrorna i objektsnumret anger vilken plats. Vänortsvägens parkeringar är indelade på fyra olika områden där de fyra - åtta första siffrorna i objektsnumrets sista tio siffror anger vilket område. De två sista siffrorna anger vilken plats. Vänligen se kartan över de olika områdena här.
 
Vänligen observera att område 4-7 dels är avstängt för nybyggnation och resterande platser förmedlas genom en numer stängd kö tills alla i denna kö fått varsin plats.
 
Mellqvistgatan 7, Karlstad
Parkeringsplatser utan el-plint finns på gården och kostar 400 kr i månaden, hyresfritt juli och augusti. Kontakta oss på info@sbsstudent.se så hjälper vi dig att få en egen plats.
 
Södra Kyrkogatan 7, Karlstad
På denna adress har vi inga egna parkeringsplatser för uthyrning.
 
Lärdomsgatan 9 - 11, Göteborg
På denna adress har vi inga egna parkeringsplatser för uthyrning.
 
Övriga områden
Parkera utfärdar digitala tillstånd gällande en månad i mån av plats för den gemensamma parkeringsytan. Dessa kostar 200 kr för en månad. Vid registrering efterfrågas ditt hyresobjekt-ID, ange då de tre - sju siffrorna och/eller bokstäverna som du finner under "Objekt nr" på förstasidan av ditt bostadskontrakt.
 
Kolonivägen, Karlskrona: https://parkera.se/kolonivagen
Minervavägen, Karlskrona: https://parkera.se/minervavagen
Vinter- och Kvintettgatan, Karlstad: https://parkera.se/kvintettgatan-vintergatan
Se även: