Lediga jobb

Fastighetstekniker Öresundsregionen

Vår ambition är att bli Sveriges största studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke – Ska du med?

Studentbostäder i Sverige AB (SBS) är ett expansivt fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 3000 studentlägenheter i hela Sverige. Marknadsvärdet uppgår till ca 2,1 miljarder kronor med en uttalad ambition att utöka portföljen ytterligare under de kommande åren. Bolaget har fastigheter i Luleå, Karlstad, Trollhättan, Göteborg, Lund, Kristianstad, Karlshamn, Ronneby, Växjö, Karlskrona, Olofström samt Växjö, i samband med en kommande affär kommer vi få ett tillskott på fastigheter i Malmö, Lund, Göteborg och Stockholm.

Vi söker nu en Fastighetstekniker till Öresundsregionen. Du kommer att arbeta i nära samarbete med Fastighetsförvaltaren. I området förvaltar vi ca 650 lägenheter och planerar för nyproducerade lägenheter inom kort. Du måste vara noggrann och kvalitetsmedveten i arbetet och kunna arbeta självständigt och disciplinerat. Du är en viktig representant för SBS då du är vårt ansikte utåt och förväntas ge högsta service till våra hyresgäster.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:

  • Ansvar för skötsel, driftoptimering och felavhjälpande & förebyggande underhåll av SBS fastighetsbestånd i Öresundsregionen.
  • Vara länken mellan ledning/förvaltare och våra hyresgäster, tillse att rätt information finns i våra trapphus, ansvara för nyckelhantering, kundkontakt mm
  • I ansvarsområdena ingår att åtgärda felanmälningar och reparationer, rutinmässiga ronderingar och kontroller, lägenhetsbesiktningar, visning av lägenheter för nya hyresgäster och samarbeta med våra uthyrare, samt vara behjälplig vid budgetarbete.
  • Upprätta debiteringsunderlag
  • Uppföljning av kontrakterade entreprenörer gällande yttre skötsel, städ mm.

Vi erbjuder dig
Du blir en del av ett expansivt ungt företag, där du får chansen att bidra till bolagets och förvaltningsområdets utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi arbetar hårt och långsiktigt. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utvecklas med stort fokus på att erbjuda våra hyresgäster en digital upplevelse.

Kvalifikationer
Utbildning inom fastighetsteknik, gärna från YH-utbildning är meriterande, eller motsvaranden, några års erfarenhet från arbete inom fastighetsteknik, skötsel. B-körkort är ett krav ihop med goda kunskaper i svenska, gärna också engelska, eller ett tredje språk.

Personliga egenskaper
Du är pålitlig, engagerad, självgående, drivande. Du värdesätter hög service, är kommunikativ och innehar stor social förmåga. Förmåga att skapa och bevara bra relationer samt ha god samarbetsförmåga. Du drivs av utveckling och är inte främmande för förändringar.

Ansökan
Vill du med på vår resa att bli Sveriges största studentbostadsbolag skicka din ansökan snarast dock senast 2020-12-10. Tjänsten kan komma att tillsättas före detta datum, om vi hittar rätt person. För frågor och ansökan kontakta Förvaltningschef Samira Mchaiter på samira.mchaiter@sbsstudent.se.